This website requires Javascript for some parts to function propertly. Your experience may vary.

FAQ | Mom In Balance
Mom In Balance

MELD JE GRATIS AAN VOOR ONZE KENNISSESSIES

Lees meer

FAQ


  • Wanneer je een 1x per week abonnement hebt, ontvang je bij afmelding voor een workout een credit. Je kunt je workout tot één uur voor aanvang annuleren. Je kunt in je saldo maximaal 15 credits bewaren. Je kunt je saldo inzien in je Member account. Deze kan je binnen een actief abonnement verzilveren voor een andere workout naar wens. 

  • Wanneer je aangemeld staat voor een training, gaat de trainer uit van jouw komst en aanwezigheid. Lukt het je een keer niet om te komen? Dan kan je tot een uur voor aanvang jezelf afmelden voor de workout. Bij een één keer per week abonnement ontvang je dan een credit. Ben je te laat met je af te melden? Kan gebeuren. Er wordt helaas geen credit aan je saldo toegekend. 

  • Ook bij slechter weer trainen we buiten!

    Alleen bij gevaarlijke weersomstandigheden of door ziekte van de trainer kan het zijn dat jouw workout wordt gecanceld. We zullen dit altijd zo snel mogelijk me je communiceren. Je krijgt voor je gecancelde workout(s) geen geld terug. We bieden we wel voldoende mogelijkheden om op een ander moment mee te trainen. 

    Op nationale feestdagen gaan de workouts niet door

    Tenzij anders aangegeven, gaan de workouts op nationale feestdagen niet door. Dit betekent dat met Pasen, Hemelvaart, Pinksteren, de Kerstdagen en Nieuwjaarsdag de workouts worden gecanceld. Je krijgt voor je gecancelde workout(s) geen geld terug. Wel kun je je afmelden voor de workout en met de verkregen credit een alternatieve workout boeken.