This website requires Javascript for some parts to function propertly. Your experience may vary.

Privacy Statement | Mom In Balance
Mom In Balance

MELD JE GRATIS AAN VOOR ONZE KENNISSESSIES

Lees meer

Privacy Statement


Laatste update: januari 2022

Wij als Mom in Balance respecteren jouw privacy en persoonlijke levenssfeer. Toch hebben we soms persoonlijke gegevens van jou nodig om onze website, webshop, portaal en diensten aan te kunnen bieden. We leggen je graag uit welke gegevens we gebruiken en hoe we deze gegevens opslaan, beschermen en verwerken. Je kunt er zeker van zijn dat we je persoonlijke gegevens niet langer bewaren dan nodig.

Wie is er verantwoordelijk voor de verwerking van jouw gegevens?


Mom in Balance B.V. (KVK: 60322799) is de verantwoordelijke voor de verwerking van je persoonsgegevens zoals beschreven in deze privacyverklaring. Je kunt ons telefonisch bereiken om 023-8200970 of per mail via info@mominbalance.nl

Jouw toestemming


Bij het afsluiten van je abonnement of het doen van een aankoop in de webshop geef je Mom in Balance toestemming je persoonsgegevens te verwerken. Met het begrip persoonsgegevens wordt informatie bedoeld waarmee je als persoon geïdentificeerd kan worden. Je persoonsgegevens kunnen we op verschillende momenten bewaren, zoals wanneer je de Mom in Balance website bezoekt, gebruikmaakt van het Member Portaal, afrekent in de webshop, gebruikmaakt van onze diensten of wanneer je contact met ons opneemt. Als je je persoonsgegevens niet wil delen, dan kunnen we je contract en factuur niet opmaken, je aankoop in de webshop niet verwerken en je abonnementsgeld niet incasseren, waardoor je niet bij ons kunt trainen. We verwerken je persoonsgegevens alleen wanneer je hier toestemming voor geeft.

Jonger dan 16 jaar


Als je jonger dan 16 jaar bent, dan heb je toestemming van je ouders of wettelijke voogd nodig om gebruik te kunnen maken van onze diensten. 


Welke gegevens verzamelen wij en wat doen we ermee?


Om gebruik te kunnen maken van onze diensten hebben we de volgende gegevens van je nodig: 

  • Je naam, zodat wij en je trainer weten wie je bent;

  • Je geboortedatum, zodat de trainer weet hoe oud je bent;

  • Je adresgegevens, deze komen op de factuur te staan;

  • Je woonplaats, ook deze staan op de factuur;

  • Je telefoonnummer, zodat we je kunnen bereiken bij vragen of wijzigingen;

  • Je e-mailadres, zodat we je kunnen bereiken en je inloggegevens van het Member Portaal kunnen toesturen;

  • Je betaalgegevens, zodat het abonnementsgeld geïncasseerd kan worden;

  • Uitgerekende datum bij zwangerschap, om de pauzering van je abonnement te kunnen verwerken en voor de trainer om te weten in welke fase je zit; 

  • Je gezondheidsgegevens, zodat de trainer tijdens de workout kan inspelen op jouw situatie.

Member portaal


In het Member Portaal is jouw naam zichtbaar voor andere deelnemers in de workout waar je voor staat aangemeld. Ook kun je enkele persoonlijke gegevens kwijt en een foto uploaden. Deze kun je altijd weer zelf verwijderen en worden verwijderd als je lidmaatschap is beëindigd. Als je niet wil dat we je naam delen met andere deelnemers dan kun je een mail sturen naar info@mominbalance.nl en zorgen wij ervoor dat je anoniem erbij staat.

Marktonderzoek


Soms hebben we je gegevens nodig voor marktonderzoek. Deze gebruiken we dan anoniem en alleen intern voor Mom in Balance. Je antwoorden geven we niet aan derde partijen en worden nooit openbaar gemaakt.

Nieuwsbrief


Om op de hoogte te blijven van aanbiedingen, (kortings)acties en ander nieuws versturen wij nieuwsbrieven. Wij gebruiken het opt-in systeem, wat betekent dat het in elke nieuwsbrief mogelijk is om je hiervoor af te melden.

Webshopbestelling


Voor jouw bestelling hebben we je naam, emailadres, adres en betalingsgegevens nodig. We zullen de gegevens opslaan en verwerken om je bestelling efficiënt en correct te behandelen. Waar nodig zullen we de data gebruiken voor de garantie. Voor het verwerken van de bestelling wordt er geen gebruik gemaakt van externe verwerkers.

Beveiliging


We doen er alles aan om jouw persoonlijke gegevens te beschermen tegen verlies, vernietiging, gebruik, wijziging of verspreiding van jouw persoonlijke gegevens door onbevoegden. Hierdoor kunnen degenen die niets met jouw gegevens te maken hebben, er niet bij. Wij doen dit door middel van de volgende maatregelen:

  • Beveiliging van netwerkverbindingen met Secure Socket Layer (SSL), of een vergelijkbare technologie.

  • De toegang tot de gegevens is beperkt tot de personen die de gegevens nodig hebben.

  • Alle medewerkers en trainers van Mom in Balance tekenen een geheimhoudingsverklaring.


Met wie delen wij persoonlijke gegevens?


Verwerkers
Het komt voor dat andere partijen jouw gegevens van ons krijgen. Wij komen met deze partijen in een verwerkersovereenkomst overeen dat zij zorgvuldig met jouw gegevens omgaan en zij krijgen alleen de gegevens die noodzakelijk zijn om hun dienst te verlenen. Deze partijen gebruiken jouw gegevens alleen in overeenstemming met de instructies die wij geven en niet voor eigen doeleinden. Wij kunnen jouw gegevens bijvoorbeeld doorgeven aan onze web- en systeembouwer, onze leverancier van de administratie software en onze payment provider. Zij zullen zorgen voor opslag van de data en betalingsverkeer en verwerken in de app en het administratiesysteem. Deze partijen zijn verwerkers in de zin van de Relevante Wetgeving.


Doorgifte
Wij zullen jouw gegevens alleen binnen de Europese Unie verwerken. Buiten de Europese Unie verwerken wij alleen jouw gegevens als dat land een passend beschermingsniveau biedt voor jouw gegevens.


Links
Op onze website en in ons Member Portaal kunnen links naar andere websites staan. Wij zijn niet verantwoordelijk voor de inhoud of de privacy bescherming van deze websites. We adviseren je dan ook om altijd de privacy policy van de betreffende website te lezen.

Cookies


Een cookie is een klein tekstbestand dat via de server van een website naar de browser wordt gestuurd. De browser slaat het bestand vervolgens op in je apparaat. Je apparaat krijgt een uniek nummer, waarmee onze site het apparaat later weer herkent.


We kunnen cookies gebruiken om je ervaring op onze website te verbeteren. Cookies zorgen er daarnaast o.a. voor dat de website snel is, je onze website veilig kan bezoeken en wij fouten op onze website kunnen opsporen.


Je kunt cookies altijd zelf via de browserinstellingen verwijderen of uitschakelen. Er worden dan geen cookies meer opgeslagen als je onze Website bezoekt. Maar let wel op: zonder cookies werkt onze Website mogelijk minder goed.


Door opslag van cookies zorgen we bovendien dat:

  • jouw artikelen in het winkelwagentje bewaard blijven

  • je ingelogd blijft en ongestoord kunt winkelen

  • je veilig winkelt bij Mom in Balance

  • je reviews kunt lezen en schrijven

  • de website snel is

  • we fouten en ongemak op de website kunnen opsporen

  • we verbeteringen kunnen testen

  • we je persoonlijk kunnen adviseren op basis van wat je eerder hebt gekocht en/of bekeken

  • je producten kunt delen via social media zoals Facebook en Google

  • je optimale lokale informatie krijgt

Wijziging van de Privacy Policy


Als wij de privacy policy in belangrijke mate veranderen zullen wij onze members hierover informeren. Als je bij ons geregistreerd staat als member zullen we je per e-mail op de hoogte brengen van de vernieuwde privacy policy.

Jouw rechten


De gegevens die we van jou verzamelen zijn persoonlijk. Je hebt daarom de volgende rechten:

  • Je mag ons vragen om je gegevens in te zien;

  • Je mag ons vragen om correctie, beperking of wissing van jouw gegevens;

  • Je mag ons vragen om een kopie van jouw gegevens. Wij kunnen deze kopie - op jouw verzoek - ook aan een andere partij doorgeven, zodat je dit zelf niet meer hoef te doen;

  • Je kunt bezwaar maken tegen de verwerking van jouw gegevens;

  • Je kunt een klacht indienen bij de Autoriteit Persoonsgegevens, als je denkt dat wij jouw gegevens onrechtmatig verwerken;

  • Je mag jouw toestemming om jouw gegevens te verwerken altijd weer intrekken. Vanaf het moment dat je de toestemming intrekt mogen we dan geen gegevens meer van jou verwerken.


Bij andere vragen of opmerkingen over onze privacy policy kun je contact met ons opnemen via info@mominbalance.nl.


Gegevens vestigingen Mom in Balance Nederland - Hoofdkantoor locaties


Mom in Balance B.V.

Wagenweg 150

2012 NK Haarlem

KVK: 60322799

 

Mom in Balance Amsterdam

Wagenweg 146-150

2012 NK Haarlem

KVK: 60322799


Mom in Balance Amersfoort

Wagenweg 146-150

2012 NK Haarlem

KVK: 60322799

 

Mom in Balance Arnhem

Wagenweg 146-150

2012 NK Haarlem

KVK: 60322799

 

Mom in Balance Alkmaar

Wagenweg 146-150

2012 NK Haarlem

KVK: 60322799


Mom in Balance Den Haag

Wagenweg 146-150

2012 NK Haarlem

KVK: 60322799


Mom in Balance Eindhoven

Brouwerijdreef 68

5551 VC Eindhoven

KVK: 67350100

 

Mom in Balance Friesland

Wagenweg 146-150

2012 NK Haarlem

KVK: 60322799


Mom in Balance Haarlem

Wagenweg 146-150

2012 NK Haarlem

KVK: 60322799


Mom in Balance Hoofddorp Duin & Bollenstreek

Irissenstraat 4

2161 XJ Lisse

KVK: 64904121


Mom in Balance regio Nijmegen

Wagenweg 146-150

2012 NK Haarlem

KVK: 60322799

 
Mom in Balance Rotterdam

Wagenweg 146-150

2012 NK Haarlem

KVK: 60322799

Mom in Balance Utrecht

Wagenweg 146-150

2012 NK Haarlem

KVK: 60322799

 

Mom in Balance West-Friesland

Wagenweg 146-150

2012 NK Haarlem

KVK: 60322799

Mom in Balance Zwolle

Brederostraat 73

8023 AP Zwolle

KVK: 62007823

 

 

Gegevens vestigingen Mom in Balance Nederland - Franchise locaties


Mom in Balance regio Breda e.o.

Everdonk 12

4824 CB Breda

KVK: 64661814

Mom in Balance Enschede

Erve Zeggelt 7

7514 HA Enschede

KVK: 64904121

Mom in Balance regio Groningen

Zuurstukken 20

9761 KN Eelde

KVK: 59619031

Mom in Balance Het Gooi

Papaverstraat 14

1402 CW Bussum

KVK: 55775349

Mom in Balance Leiden

Hooglandse Kerkgracht 22

2312 HT Leiden

KVK: 58243755

Mom in Balance regio Maastricht

Mergelweg 10

6212 XH Maastricht

KVK: 64919412

Mom in Balance regio Tilburg

Galjoenstraat 14

5017 CN Tilburg

KVK: 17251283

Mom in Balance regio Woerden

Gardameer 2

3446 JV Woerden

KVK: 64076946

Mom in Balance  Zaanstreek-Waterland

Igor Strawinskystraat 7

1544MC Zaandijk

KVK: 60049871

Mom in Balance Zeist

Wilhelminalaan 69

3701 BH Zeist

KVK: 57048827

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Laat je inspireren!

Ontvang regelmatig een inspirerende nieuwsbrief én leuke kortingscodes speciaal voor jou. Je leest ons privacy statement hoe we jouw gegevens gebruiken.