This website requires Javascript for some parts to function propertly. Your experience may vary.

FAQ | Mom In Balance
Mom In Balance

MELD JE GRATIS AAN VOOR ONZE KENNISSESSIES

Lees meer

FAQ


 • Automatische incasso

  De betaling gaat via automatische incasso en het maandbedrag wordt vooraf geïncasseerd. Je betaalt vanaf de startdatum van het abonnement het volledige maandbedrag voor de komende maand. Start je bijvoorbeeld op 7 februari, dan zal er maandelijks van de 7e tot de 7e worden geïncasseerd. 


  Incasso niet gelukt

  Er zal automatisch binnen enkele dagen opnieuw worden geprobeerd om het geld van je rekening af te schrijven. 


  Rekeningnummer wijzigen

  Je kunt je rekeningnummer eenvoudig wijzigen in je Member account. 


  Pauzering betaling gedurende kraamtijd of blessure

  Als je abonnement is gepauzeerd wegens je kraamtijd of een blessure, dan wordt de betaling van je abonnement (tijdelijk) stopgezet. De automatische incasso wordt hervat zodra je abonnement weer is geactiveerd, waarbij het reeds geïncasseerde maanddeel wordt verrekend. 


  Na een kraamtijd bevriezing wordt jouw Back in Shape abonnement (bij geen tegenbericht) automatisch 6 weken na jouw bevaldatum geactiveerd. Heb je geen bevaldatum doorgegeven? Dan gaan wij uit van de uitgerekende datum die in het systeem staat.


  Eerder bevallen

  Ben je eerder bevallen en heb je daardoor een (deel van de) maand te veel betaald? Dit verrekend ons systeem automatisch zodra je Back in Shape abonnement wordt geactiveerd. 


  Vergoeding Zorgverzekeraar

  De Zwanger workout (en soms ook Back in Shape) wordt door enkele zorgverzekeraars (deels) vergoed. Check je polis en/of neem contact op met je verzekeraar voor meer informatie. In jouw Member account kun je de facturen downloaden.