This website requires Javascript for some parts to function propertly. Your experience may vary.

Wendy Douma | Mom In Balance
Mom In Balance

MELD JE GRATIS AAN VOOR ONZE KENNISSESSIES

Lees meer

Wendy Douma


Ik ben Wendy, moeder van Mila (2006), Jana (2008) en Boris (2011) en trainer bij Mom in Balance Amsterdam. In 2009 met deze absolúúút fantastische en geweldige job begonnen.


Naast Mom in Balance trainer geef ik ook Bodypump bij sportscholen in Amsterdam, houd ik ervan om deel te nemen in andere Les Mills groepslessen, o.a. Gritt Strength, Barre, Bodycombat, maar ook om flink vakantie(s) te houden en helemaal uit te pluggen en te relaxen en allemaal leuke dingen te doen en avonturen te beleven met de kids, dat inspireert mij enorm.


Met heel veel passie probeer ik mijn zwangere deelnemers te motiveren en enthousiast te krijgen om zo lang mogelijk fit en actief in de zwangeren workouts te blijven en daarna, ná de bevalling, in de Back in Shape weer veilig en verantwoord actief te herstellen en vervolgens deze dames helemaal hersteld, fit en super sterk aan mijn fijne Mpower collega’s af te kunnen leveren.


Locaties


Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Laat je inspireren!

Ontvang regelmatig een inspirerende nieuwsbrief én leuke kortingscodes speciaal voor jou. Je leest ons privacy statement hoe we jouw gegevens gebruiken.