This website requires Javascript for some parts to function propertly. Your experience may vary.

MpowerNext kennissessies | Mom In Balance
Mom In Balance

ALLES OVER HET NIEUWE PORTAAL

Lees meer

MpowerNext kennissessies


Meld je gratis aan voor onze online kennissessies

Ter ere van de lancering van onze nieuwe workout MpowerNext organiseren wij 3 inspirerende online kennissessies. Hieronder lees je meer over deze kennissessies en hoe jij je kan aanmelden. Een week voorafgaand aan deze sessie ontvang je meer informatie hoe je de sessie bij kan wonen. Zien we je daar?

Laat je inspireren!


Wat mindfulness kan brengen in deze nieuwe fase


Spreker: Noor van Gelder
Wanneer: dinsdag 17 mei 20:00 – 21:00 uur


Mindfulness betekent opmerkzaam zijn. Bewust zijn van wat er speelt, zonder te oordelen. Tijdens de overgang verandert er veel in het lichaam. De hormonale verandering heeft niet alleen invloed op het lichaam, maar ook op de manier van denken. Hoe ga je om met deze veranderingen? Accepteer je ze? Mag je überhaupt ouder worden van jezelf?


Noor is mindfulness-trainer en eigenaresse van het Meditatiestation. Ze geef je tips om Mindful met deze overgangsfase om te gaan. Het doel is om je lichaam en de nieuwe levensfase te accepteren, zodat je lekker in je vel blijft zitten!

Fit & vol energie door het leven – ook na je 40e!


Spreker: Nanneke Scheurs  
Wanneer: dinsdag 24 mei 20:00 – 21:00 uur


Na je 40e verandert je lichaam: de kilo’s komen er gemakkelijker aan, maar kilo’s gaan er niet zo gemakkelijk meer af. Herkenbaar?


Nanneke Scheurs is voedingskundige en auteur van het boek ‘Fit Fab 40’ Deze kennissessie geeft je een ‘sneak preview’ hoe je met de juiste voeding ook na je 40e fit & vol energie door het leven kan gaan!

De overgang (h)erkennen - wat gebeurt er in het lichaam?


Spreker: Fleur Bergwerff
Wanneer: dinsdag 31 mei om 20:00

Ouder worden en de overgang zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Een nieuwe fase die door veel vrouwen als negatief wordt ervaren. Wat veel vrouwen niet weten is dat de overgang uit meerdere fases bestaat en wel tot 10 jaar kan duren. De bijbehorende hormonale veranderingen (vaak nog niet merkbaar) kunnen starten vanaf het 40e levensjaar. Door te begrijpen wat er gebeurt in het lichaam, helpen wij jou om de signalen van je lichaam te herkennen en erkennen. Zo kan je beter inspelen op wat jouw lichaam nodig heeft!

Fleur Bergwerff is gynaecoloog en actief voor het platform ‘Vrouwen in de overgang’. In deze kennissessie legt ze in een notendop uit wat er tijdens deze fase in jouw lichaam gebeurt.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Laat je inspireren!

Ontvang regelmatig een inspirerende nieuwsbrief én leuke kortingscodes speciaal voor jou. Je leest ons privacy statement hoe we jouw gegevens gebruiken.