This website requires Javascript for some parts to function propertly. Your experience may vary.

Janneke Kreeft - van der Kooij | Mom In Balance
Mom In Balance

MELD JE GRATIS AAN VOOR ONZE KENNISSESSIES

Lees meer

Janneke Kreeft - van der Kooij


Ik ben Janneke, moeder van Milan (2011), Tim (2012) en Zoë (2015) en sinds 2017 trainster van Mom in Balance Friesland op de locatie Heerenveen waar ik een superleuke, gezellige en enthousiaste groep dames train op maandagavond.


Naast Mom in Balance werk op de Global Custom Care afdeling van Ventura Systems.  Een bedrijf die wereldwijd stadsbussen voorziet van bus deuren en aandrijvingen. Verder kan ik naast mijn werk moeilijk stilzitten en vind ik het heerlijk om met mijn gezin erop uit te trekken en leuke dingen te doen. Ook ga ik graag wandelen (en lekker kletsen) met mijn vriendinnen, hardlopen, fietsen, korfballen en natuurlijk doe ik thuis ook wel eens een lesje (online) mee bij Mom in Balance. Ik probeer vaak begin van de avond lekker te sporten zodat ik daarna heerlijk met een theetje en een kleedje op de bank een serietje kan kijken. That’s a Mom in Balance.


Locaties


Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Laat je inspireren!

Ontvang regelmatig een inspirerende nieuwsbrief én leuke kortingscodes speciaal voor jou. Je leest ons privacy statement hoe we jouw gegevens gebruiken.